Duurzame Techniek Emmen

Over Duurzame Techniek Emmen

Duurzame Techniek Emmen is een onderdeel van Doek Installatietechniek. Een bedrijf met diverse professionals op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. Uit een passie voor duurzaamheid ontstond het idee om hier een eigen bedrijfsonderdeel van te maken om onze specialiteit extra te benadrukken.

Vanuit Emmen voor heel Nederland

Wij zijn gevestigd in Emmen van waaruit we efficiënt een groot deel van het land kunnen bereiken met onze diensten. Eigenaren Henk en Iwan Doek zijn gepassioneerd van techniek en volgen alle ontwikkelingen in hun markt op de voet, met speciale aandacht voor duurzaamheid. Na jaren te hebben gewerkt voor grote installatiebedrijven en veel ervaring en kennis te hebben opgedaan, zijn zij sinds enige jaren zelfstandig met Doek Installatietechniek. Inmiddels hebben ze meerdere gedreven medewerkers aan het werk en is het bedrijf zeer succesvol.

Helpen met duurzame energie

Het is de wens van  Henk en Iwan om meer particulieren en bedrijven te helpen met hun kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid. Met veel plezier leggen ze samen met hun medewerkers warmtepompen, zonneboilers, airco’s en zonnepanelen installaties aan. Zodat ook meer bedrijven en huishoudens hun energiekosten kunnen verlagen en bijdragen aan een beter milieu. Om dit doel te helpen behalen in deze speciale website in het leven geroepen.

Certificeringen

Het installeren van deze techniek kan niet door ieder bedrijf zomaar worden uitgevoerd. Duurzame Techniek Emmen is onder de vlag van Doek Installatietechniek niet alleen CO gecertificeerd, maar is ook in bezit van diverse andere certificeringen die onze bekwaamheid waarborgen.

Geholpen worden?

Wil je geholpen worden om duurzaam te gaan verwarmen door nieuwe technieken succesvol in te zetten in jouw huis of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zonnepanelen op het dak van een woning

Zonnepanelen op het dak van een woning

Airco laten installeren

Airco laten installeren

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
James Cookstraat 12B
7825 AN Emmen
Tel: 0591 54 7471
E-mail: info@duurzametechniekemmen.nl

> Meer contactgegevens

 
Locatie