Duurzame Techniek Emmen

Zonnepanelen

We hoeven niet meer uit te leggen wat zonnepanelen zijn. Op heel veel woningen en bedrijven en zelfs zonneparken zijn aangelegd met allerlei soorten en maten zonnepanelen of PV panelen.

Nieuw en vervangen van zonnepanelen

Maar nog lang niet elk dak is voorzien van zonnepanelen en bovendien is deze duurzame manier van elektriciteit opwekken de afgelopen jaren zo verbeterd dat het vervangen van oudere panelen ook steeds vaker een rendabele optie blijkt.

Hoge kwaliteit en met garantie

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit zonnepanelen en omvormers met lange garantieperioden. De producten waar we mee werken zijn:

Omvormers:

  • SolarEdge
  • Foxess
  • Enphase

Zonnepanelen

  • Trina solar
  • Dmegc Solar

Deze kunnen wij uiteraard perfect voor je installeren, zodat je minder afhankelijk wordt van de inkoop van elektriciteit. Voorlopig kun je nog gebruik maken van de salderingsregelring, waardoor het gebruik zeer interessant blijft. Bovendien is de zelf opgewekte stroom te gebruiken om je huis of bedrijf te verwarmen met een warmtepomp of airco.

Subsidie

Momenteel wordt het laten aanleggen van zonnepanelen door het rijk gestimuleerd door geen BTW te heffen, wat aanzienlijk bespaart op de kosten. Bovendien zijn er aantrekkelijke leningen om de investering te kunnen bekostigen.

Zonnepanelen voor duurzame energie

Zonnepanelen voor duurzame energie

Zonnepanelen op het dak van een woning

Zonnepanelen op het dak van een woning

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
James Cookstraat 12B
7825 AN Emmen
Tel: 0591 54 7471
E-mail: info@duurzametechniekemmen.nl

> Meer contactgegevens

 
Locatie