Duurzame Techniek Emmen

Zonneboilers en warmtepompboilers

Je wilt je huis of bedrijf niet alleen verwarmen, maar je hebt ook behoefte aan warm water. Ook hiervoor wil je liever geen aardgas hoeven te gebruiken en daarvoor kan een zonneboiler of warmteboiler een oplossing bieden.

Warm water door zon of omgeving warmte

Zonneboilers maken gebruik van zonlicht om water te verwarmen. Ze bestaan uit zonnecollectoren die zonnestralen opvangen en de warmte overdragen aan een vloeistof, meestal een antivriesmiddel. Deze warme vloeistof wordt vervolgens door een warmtewisselaar geleid, waar het zijn warmte afgeeft aan het water in het opslagvat. Het opgewarmde water kan vervolgens worden gebruikt voor huishoudelijke taken, zoals douchen en schoonmaken. Warmtepompboilers halen warmte uit de omgevingslucht en gebruiken deze om water te verwarmen. Ze werken op een vergelijkbare manier als warmtepompen voor verwarming en koeling.

Merken zonneboilers die wij installeren

Wij installeren uitsluiten gerenommeerde merken zonneboilers om zo zeker te zijn van hoge kwaliteit, goede garantieregelingen en bewezen techniek. De merken die wij leveren en installeren zijn:

  • Nefit/Bosch
  • Metro therm

Is een zonneboiler of warmtepompboiler geschikt voor mijn situatie?

Ook bij deze duurzame techniek geldt dat dit niet voor elke situatie een goed passende oplossing is. Wij kunnen bepalen of dit wel of niet het geval is en een bijpassende offerte leveren voor een zonneboiler of warmtepompboiler of eventueel een alternatief om toch meer duurzaam warm water te verkrijgen.

Zonneboilers

Zonneboilers

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
James Cookstraat 12B
7825 AN Emmen
Tel: 0591 54 7471
E-mail: info@duurzametechniekemmen.nl

> Meer contactgegevens

 
Locatie