Duurzame Techniek Emmen

Laadpunt elektrische auto

Als je zegt: duurzaam vervoer, dan heb je het behalve fietsen vooral over elektrisch rijden. Bussen, fietsen, scooters en steeds meer auto’s rijden (deels) op elektriciteit.

Sneller opladen met een laadpaal

Om je auto vlot op te kunnen laden is het zeer praktisch om een eigen laadpaal te laten installeren bij je bedrijf of woning. Opladen kan vaak ook met een normale stroomaansluiting, maar dan duurt het laden vrij lang en de kans dat de auto niet lang genoeg ongebruikt kan staan is dan vrij groot. Met een speciale laadpaal op krachtstroom gaat het laden veel sneller en kun je optimaal gebruik maken van je elektrische vervoersmiddel.

Installatie van gerenommeerde merken laadpalen

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. De merken van laadpalen waar we op dit moment mee werken zijn ABL en EV-link.

Compleet gemonteerd

Wij werken met een prima merk oplaadpunt welke op diverse manieren kan worden ingezet. Geheel vrijstaand of aan een muur gemonteerd. Uiteraard kunnen wij ook de aansluiting in de meterkast verzorgen.

VVE

Ook VVE’s die beheer van de facturatie nodig hebben bij de laadinstallatie kunnen wij voorzien van een passende oplossing en volledige begeleiding bij dit traject.

Auto opladen

Auto opladen

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
James Cookstraat 12B
7825 AN Emmen
Tel: 0591 54 7471
E-mail: info@duurzametechniekemmen.nl

> Meer contactgegevens

 
Locatie