Duurzame Techniek Emmen

Airco laten plaatsen

Traditioneel kennen we de airco vooral om te zorgen voor verkoeling, maar ze worden tegenwoordig steeds meer ingezet om te verwarmen! Dit komt vooral doordat er zelf elektriciteit wordt opgewekt met (meestal) zonnepanelen en dan is verwarmen op elektriciteit ineens erg voordelig geworden.

Airco als alternatief voor warmtepomp

Een warmtepomp is de meest ideale manier van duurzaam verwarmen, maar deze is vooral geschikt voor moderne, goed geïsoleerde gebouwen met vloerverwarming. Als jouw bedrijfspand of woning hiervoor niet geschikt is, dan kan verwarmen met een airco een goed alternatief zijn. Je kunt dan alsnog verwarmen op stroom en een goede kwaliteit airco kan dit behoorlijk stil doen. Bovendien kun je de meeste airco’s via een smartphone app bedienen en daarbij gebruik maken van de hoeveelheid elektriciteit die er opgewekt wordt. Ook al ben je overdag bijvoorbeeld niet in huis, als er veel zon is, kun je op dat moment ‘gratis’ je huis verwarmen en hoef je niet ’s avonds nog flink te stoken (wanneer de zon al onder is).

Geen subsidie op verwarmen met airco

Helaas wordt er geen subsidie verleend voor deze manier van verwarmen. Dit komt doordat de airco ook gebruikt kan worden om te koelen. Dat zou je kunnen zien als een bijkomend voordeel, maar hiervoor wordt een airco niet als duurzaam apparaat gezien. De aanschaf- en installatiekosten zul je dus volledig zelf moeten investeren.

Deze merken Airco kunnen wij leveren en installeren

Er zijn vele merken airco’s verkrijgbaar met wisselende resultaten en betrouwbaarheid. Wij hebben ervoor gekozen uitsluiten hoge kwaliteit systemen te installeren. Deze kunnen in aanschaf een wat hogere investering vragen, maar zullen dat in opbrengst, levensduur en betrouwbaarheid ruimschoots compenseren. De merken airco’s die wij leveren en installeren zijn:

  • Samsung
  • Daikin
  • Mitsibutschi
  • Toshiba
  • Haier

Airco laten installeren

Wij adviseren regelmatig om te verwarmen met een airco en kunnen deze ook installeren en onderhouden. Wij werken uitsluitend met goede kwaliteit airco’s. Zeker als je deze inzet om te verwarmen, dan geldt goedkoop is duurkoop en werken wij alleen met hoge kwaliteit. Deze apparaten zijn in aanschaf wel duurder, maar dit wordt terugverdiend doordat ze zuiniger zijn en lang mee gaan.

Airco laten installeren

Airco laten installeren

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
James Cookstraat 12B
7825 AN Emmen
Tel: 0591 54 7471
E-mail: info@duurzametechniekemmen.nl

> Meer contactgegevens

 
Locatie